Webinar over Wet open overheid, wat betekent dit voor jullie organisatie?

door Wouter van den Eerenbeemt, op 19 juli 2024

Wellicht heb je er al van gehoord, de Wet open overheid - de opvolger van de Wet openbaarheid bestuur is al enige tijd van kracht. En of je nu als informatie-adviseur/architect/beheerder, Woo-projectleider/coördinator of jurist werkzaam bent binnen je overheidsorganisatie, de Wet open overheid (Woo) raakt iedereen. 

In gesprekken die wij continu met klanten en andere voeren, proeven we vaak veel twijfel, onduidelijkheid en vragen als het aankomt op de aanpak van de Wet open overheid. Stel je bent nog niet zover met je informatiehuishouding, is dat dan een probleem?

En misschien hoorde je al iets over een inspanningsverplichting. Doen jullie daar dan al iets mee? Of is het nog de ver van mijn bed show en hebben tot nu toe andere zaken een hogere prioriteit gekregen? Heb je er al eens over nagedacht hoe je voorkomen kunt dat de volgende fase van resultaatverplichting jouw organisatie overvalt? Of hebben jullie nog wat inzicht nodig om het overzicht te krijgen?

Bij Visma Circle begeleiden we al meer dan 2 jaar gemeenten bij de Woo-implementatie. 

We realiseerden samen met onze klanten handige organisatiebegeleiding om de bewustwording te vergroten met gamification en als een organisatie dan zover is, hebben we zelfs een stand alone publicatieplatform dat we als eerste in Nederland toetsten op de Woo-index.

Allemaal abracadabra? Of het zegt je wel iets, maar wilt er nu het fijne van weten? Dat kan!
Op dinsdagmiddag 24 september, 14:30 uur organiseren wij online het webinar: Wet open overheid, wat betekent dit voor jullie organisatie? 

Hierin delen we graag onze ervaringen en vertellen je hoe jouw organisatie hier ook mee aan de slag kan gaan.

👉🏻 Meld je hier nu aan voor deze gratis webinar.

Zet de eerste stap, schrijf je in en start nu!

#webinar #woo-index #commonground #publicatieplatform #plooi #vismacircle 

Webinar Woo, september 2024

Onderwerpen:WebinarCommon groundWoo-indexWoo

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte